Події

Із шафи 90-річної жительки Житомирської області односельчанки вкрали гаманець

23 May 2017, 11:31

У селі Селець Черняхівського району двоє жінок украли 7 тис. грн у 90-річної односельчанки.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Увечері 22 травня до Черняхівського відділення поліції зателефонувала жителька району із повідомленням про крадіжку у неї заощаджень. На місці події 90-річна жінка розповіла правоохоронцям, що учора з її будинку було викрадено гаманець з 7000 грн. Жінка розповіла, що зберігала заощадження на полиці в шафці. Не знайшовши гаманця на звичному місці, пенсіонерка спробувала пригадати, чи бува не переклала його. Зрозумівши, що її таки обікрадено, звернулася до поліції», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські провели низку слідчо-розшукових заходів та з’ясували, що до будинку старенької могли зайти її односельчанки. Згодом з’ясувалось, що саме 37-річна та 22-річна жінки й причетні до злодіяння. У них вилучили викрадені гроші.

Усі обставини нині з’ясовуються у ході розпочатого за ст.185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. Жінкам загрожує до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському 82-річна жінка, продаючи житло знайомої, уклала угоду з 38-річним шахраєм, який розрахувався з нею сувенірними купюрами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі