Культура

ЖК «Домашній»: Ми самі будівельники свого європейського майбутнього!

23 May 2017, 14:58

20 травня житомиряни та гості міста отримали чудову нагоду насолодитися справжнім джазом на Замковій горі. Цього року «Джазомір» об’єднав не тільки житомирян, але й виконавців і любителів джазу з України та сусідньої Польщі. ЖК «Домашній» став одним зі спонсорів проведення фестивалю.

«Від усього нашого колективу хочу подякувати за таку чудову нагоду бути причетними до фантастичного свята «Джазомір», який проводився разом з Днями Європи. Багато хто говорить про європейські цінності та що таке власне Європа, а ми розуміємо це як щоденну наполегливу кваліфіковану працю, задля спільної мети. І саме за такими підходами та поглядами відбувається будівництво на ЖК "Домашній"», – говорить директор ТОВ «Артхаус груп» Андрій Добжанський.

«Бути європейцем – це не про національність, це бути свідомим, чесним, відповідальним за свої слова та дії. Завдяки таким принципам наша країна розквітне і стане успішною. Можна багато говорити, а можна робити. Ми – самі будівельники нашого власного щасливого європейського майбутнього. Адже жити тут нам і нашим дітям» – додає директор з маркетингу Володимир Цвіон.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі