Місто

У Клітчині під Житомиром 28 травня відбудеться ІІІ етап Кубку України з мотокросу

27 May 2017, 12:56

28 травня під Житомиром, у селі Клітчин, о 10:00 розпочнеться ІІІ етап Кубок України з мотокросу ім. С.П. Корольова. Цьогоріч на змагання приїдуть близько 150 спортсменів з різних куточків України.

За словами президента федерації мотоспорту України в Житомирській області Олександра Бочковського, цього року на захід навіть зареєструвався представник з Італії.

«Мототрек уже повністю готовий до змагання. У мотокросі прийматимуть участь близько 150 учасників з різних куточків України, зареєструвався навіть представник Італії. Відбір буде проходити в 13 категоріях – це класи мотоциклів: 50 см3, 65 см3, 85 см3; жінки, повітряне охолодження, клас Оpen, мастер тощо. Вікова категорія – від 4 до 60 років. Всі охочі можуть спокійно дістатися до Клітчина на мотокрос на маршрутці №19 з площі Перемоги та №126 – це маршрутне таксі йде прямо до села», - сказав Олександр Бочковський.

За словами організаторів, мотокрос-2017 відрізнятиметься від попередніх змагань тим, що буде вдосконалений трек; на учасників змагань очікують дуже цікаві подарунки, і тим, що це етап чемпіонату України, на який приїде дуже багато людей з усієї держави.

Запрошуємо усіх на змагання з мотокросу 28 травня до села Клітчин підтримати наших спортсменів. Початок - о 10.00.

Нагадаємо, 18 травня у прямому ефірі в «Діалогах» на Житомир.info говорили з президентом федерації мотоспорту України в Житомирській області Олександром Бочковським і багаторазовим Чемпіоном України, легендою мотоспорту Олегом Ліпінським про те, в якому стані мототрек у Клітчині та як вдосконалюватимуть трасу у майбутньому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі