Події

У Бердичівському районі після зіткнення із Renault госпіталізували підлітка-велосипедиста

24 May 2017, 12:19

У Бердичівському районі із закритою черепно-мозковою травмою та переломом стегна госпіталізували 14-річного велосипедиста, котрий 23 травня у селі Семенівці потрапив під колеса Renault Kangoo.

Про це повідомляє перс-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 травня о 15:50. Встановлено, що водій автомобіля Renault Kangoo, 34-річний житель району, рухаючись зі сторони села Іванківців у напрямку міста Бердичева, скоїв зіткнення з велосипедом під керуванням 14-річного жителя села Великих Гадомців. За попередньою інформацією, хлопець виїздив з другорядної дороги та не надав переваги у русі автомобілю», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП підліток отримав тілесні ушкодження у вигляді ран, закритої черепно-мозкової травми та перелому стегна та був госпіталізований до Бердичівської районної лікарні.

Нині триває з’ясування обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 20 травня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області фура на смерть збила пішохода, особу чоловіка встановлюють.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі