Влада

Гундич підписав розпорядження про відзначення в Житомирській області річниці Конституції України

24 May 2017, 13:47

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич 23 травня підписав розпорядження про відзначення в області 21-ї річниці Конституції України.

«Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та Указу Президента України від 20.04.2017 № 111 «Про відзначення 21-ї річниці Конституції України», з метою гідного відзначення у 2017 році 21-ї річниці Конституції України, враховуючи провідну роль Основного Закону України для розвитку правової системи держави затвердити план заходів з відзначення 21-ї річниці Конституції України (додається). Виконавцям плану заходів з відзначення 21-ї річниці Конституції України про стан його виконання інформувати управління культури облдержадміністрації до 30 червня 2017 року для узагальнення та інформування облдержадміністрації до 6 липня 2017 року», - зазначається у розпорядженні.

Документом затверджений план заходів, який складається всього з чотирьох пунктів: провести урочисті заходи з покладанням квітів; організувати виховні бесіди, лекції та тематичні виставки; забезпечити безпеку та правопорядок 28 червня; транслювати тематичні теле- та радіопередачі і висвітлити урочистості.

 

Як повідомляв Житомир.info, минулого року до 20-річчя Конституції України на майдані Корольова житомиряни разом із хоровою капелою «Орея» виконали державний гімн і розгорнули велетенський прапор розміром понад 200 квадратних метрів, кульмінацією свята став кольоровий флешмоб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі