Події

У Житомирі п’яний водій на Seat врізався в припаркований Opel та намагався втекти з місця ДТП

24 May 2017, 15:54

У Житомирі 23 травня по вулиці Святослава Ріхтера сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Seat та Opel.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомира.

«23 травня по вулиці Святослава Ріхтера (стара назва 1-го Травня) сталася дорожня транспортна пригода за участю двох легковиків. Автомобіль Seat, повертаючи на перехресті, не врахував дорожньої ситуацію, не дотримався дистанції, не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з автомобілем Opel, що був припаркований обабіч. Водій Opel якраз вийшов до аптеки, залишивши дружину і п’ятирічну дитина в автомобілі. Після зіткнення винуватець ДТП натиснув на педаль і стрімко помчав. Небайдужі водії інших транспортних засобів перекрили рух зловмиснику, притиснувши його до узбіччя, куди й підбіг чоловік з пошкодженого авто. На місці патрульні встановили, що водій Seat кермував автівкою в стані сильного алкогольного сп’яніння, показ Драгера засвідчив 2,72 проміле. Заробітчанин, що постійно проживає на території Російської Федерації, після надмірно випитого сів за кермо і ще й взяв двох пасажирів з собою: літню подругу з внуком.

На щастя 5-річний хлопчик з Opel не постраждав, оскільки в момент зіткнення був пристебнутий ременем безпеки. Інша маленька дитина, що сиділа в автомобілі п’яного водія, також не постраждала. На водія патрульні склали адмінматеріали за ч 1 ст 130 КУпАП за керування автотранспортному в стані алкогольного сп’яніння. Водію загрожує штраф 10 400 гривень з позбавленням права керування на три роки. На жаль, водій не визнав свою вину. Сказав, що і далі буде керувати автотранспортом в стані алкогольного сп’яніння. Сума штрафу не така вже й велика і водійське посвідчення він зробить нове через три місці», - розповіли патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня на перехресті вулиць Шевченка і Святослава Ріхтера  в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода: автомобіль Ford Sierra не надав перевагу в русі автомобілю Iveco Daily, що рухався по головній, внаслідок чого відбулось зіткнення. Пасажирка Ford отримала травму голови.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі