Влада

У порядку денному сесії Житомирської облради 44 основних питання і більше 20 додаткових «невідкладних»

24 May 2017, 16:35

Президія Житомирської обласної ради 23 травня узгодила перелік питань, запропонованих для розгляду на 11-й сесії обласної ради сьомого скликання – усього майже 70 питань.

Про це повідомляє прес-служба облради.

«Найперше голова обласної ради Володимир Ширма зазначив, що на розгляд сесії вносяться питання, що розглянуті та узгоджені профільними комісіями та які вчасно оприлюднені на офіційному сайті, а також додаткові питання, що потребують невідкладного розгляду та вирішення», - йдеться у повідомленні.

Після 24 квітня, тобто «не вчасно», на сайті облради були оприлюднені 24 проекти рішення сесії.

24 травня на облрада опублікувала перелік основних питань, узгоджених на президії обласної ради:

1. Про внесення змін до Регламенту роботи обласної ради VII скликання, затвердженого рішенням обласної ради від 26.11.15 № 17, зі змінами.

2. Про внесення змін у Регламент роботи обласної ради VII скликання.

3. Про внесення змін до перспективного плану формування територій громад Житомирської області.

4. Про внесення змін у комплексну Програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Житомирської області від надзвичайних ситуацій на 2016-2020 роки.

5. Про внесення змін до Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки.

6. Про затвердження Положення про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища і Порядку планування та фінансування природоохоронних заходів.

7. Про відміну рішення обласної ради від 19.05.16 № 212 «Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, мобільних телефонів, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, комунальними установами, організаціями, які утримуються за рахунок обласного бюджету».

8. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2017-2018 роки.

9. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

10. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо погодження надання спеціального дозволу на користування надрами ТОВ «Українська гранітна корпорація».

11. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо продовження строку дії спеціального дозволу на користування надрами з розширенням меж площі родовища ТОВ «Темп-Буки».

12. Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України щодо розширення меж спеціального дозволу на користування надрами ПАТ «Кварцсамоцвіти».

13. Про затвердження Порядку отримання, обліку надходження, зберігання, розподілу, використання благодійних внесків, ведення звітності, здійснення контролю та оприлюднення інформації у сфері благодійної діяльності бюджетних установ і закладів освіти спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

14. Про встановлення ставок рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів при здійсненні побічних лісових користувань і заготівлі другорядних лісових матеріалів.

Питання комунальної власності:

15. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Житомирський обласний центр крові» Житомирської обласної ради.

16. Про внесення змін до контракту з головним лікарем обласного медичного центру вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради.

17. Про внесення змін до контракту з директором комунального вищого навчального закладу «Житомирський  базовий фармацевтичний коледж ім. Г.С. Протасевича» Житомирської обласної ради.

18. Про звільнення Лейчук А.О.

19. Про переукладення контракту з Галичем М.А.

20. Про призначення директора обласного центру підвищення кваліфікації працівників культури, мистецтва та туризму Житомирської обласної ради.

21. Про призначення директора Житомирського обласного магазину наочних посібників та навчального обладнання Житомирської обласної ради.

(За результатами проведеного конкурсу на заміщення посади директора магазину)

22. Про встановлення орендної плати бюджетним установам.

23. Про зміну розміру орендної плати.

24. Про внесення змін у додаток до рішення обласної ради від 17.05.11 № 195 «Про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами.

25. Про надання у постійне користування земельних ділянок.

26. Про списання автотранспортного засобу.

27. Про передачу матеріальних цінностей.

28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

29. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою.

30. Про погодження передачі земельної ділянки у комунальну власність Новоборівської селищної  ради Хорошівського району Житомирської області.

31. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального підприємства «Агромолтранс» Житомирської обласної ради.

32. Про затвердження ліквідаційного балансу комунального підприємства «Агромолтранс» Житомирської обласної ради.

33. Про внесення змін і доповнень до рішення обласної ради від 10.04.14  № 1159 «Про затвердження переліків та реєстру об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», зі змінами та доповненнями.

34. Про виділ об’єкта нерухомого майна за адресою: м. Житомир, вул. Радивілівська, 138а.

35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

36. Про внесення змін у рішення обласної ради від 06.04.17 №602 «Про припинення комунального підприємства «Житомирський обласний виробничо-технічний центр стандартизації, метрології та якості продукції» Житомирської обласної ради шляхом ліквідації».

37. Про надання згоди комунальному підприємству по експлуатації адмінбудинків на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі.

38. Про внесення змін у рішення обласної ради від 16.08.12 № 661 «Про припинення комунального підприємства «Агромолтранс» Житомирської обласної ради».

39. Про зміну назви комунальної установи «Поліський аграрний ресурсний центр» Житомирської обласної ради та затвердження Статуту в новій редакції.

40. Про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2017 року.

41. Про зняття з контролю рішень обласної ради.

42. Про звернення депутатів обласної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо стабілізації криміногенної ситуації в регіоні.

43. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на десятій сесії обласної ради сьомого скликання.

44. Інформація про результати розгляду звернень депутатів обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.

Як повідомляв Житомир.info, чергову сесію обласної ради планують провести 25 травня

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі