Політика

«Самопоміч» в Житомирській міськраді створила депутатську групу «Контроль за використанням бюджетних коштів»

25 May 2017, 10:35

Об’єднання «Самопоміч» в міській раді створило депутатську групу «Контроль за використанням бюджетних коштів».

Про це на сесії міської ради 25 травня повідомив депутат Олександр Рибак.

Голова фракції Опозиційного блоку Наталія Леонченко нагадала, що майже рік тому вже була створена тимчасова комісія, яка має контролювати використання бюджетних коштів.

«Тимчасова комісія не працює, кілька разів зібралися і все. Наша депутатська фракція вирішила створити депутатську групу і назвати її саме так, ми ставимо депутатів до відома», - пояснив Олександр Рибак.

Він також зачитав запит до розпорядників коштів Житомирської міської ради: надати інформацію про те, скільки закупівель було проведено в 2016 році без використання електронної системи закупівель ProZorro і чому. Особливу увагу Олександр Рибак акцентував на закупівлях, які проводила міська лікарня №1 та управління культури.

На сесії присутні 37 депутатів з 42. У порядку денному 35 «земельних» питань и чотири додаткових: про внесення змін до програми розвитку освіти та до програми соціально-економічного і культурного розвитку, зміни до бюджету на 2017 рік, внесення змін до рішення міськради щодо договору водоканалу з Мінфіном.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі