Суспільство

Житло Premium класу для сім’ї, яка мріє про власний заміський будинок

26 May 2017, 10:00

Наближається до завершення будівництво першої черги таунхаусів житлового комплексу «Royal Family Club». Нове котеджне містечко закритого типу створюється неподалік Житомира і матиме свій єдиний соціальний простір з охороною та консьєрж - сервісом.

Для будівництва використовуються найкращі будівельні матеріали, створені на базі передових технологій, такі як: новітні віконні системи із захистом від злому, складні та комбіновані елементи облаштування фасадів будинку, а також професійно сплановані та впроваджені системи освітлення та озеленення території. Вдале місце розташування комплексу впливає на збільшення простору для комфортного та зручного проживання, вільного паркування та відпочинку в озеленених зонах. Все це суттєво відрізняється від життя в міських навантажених та щільнозабудованих багатоповерхових мікрорайонах.

Для вас ми подбали про відсутність податків на оформлення права власності на землю і будинок при купівлі таунхаусу від «Royal Family Club».

Ви ще вагаєтесь, де купувати житло? Наша найбільша перевага у безпроцентній розстрочці на придбання житла!

0% на розстрочку при купівлі помешкання протягом двох років. Ніяких підводних каменів і додаткових платежів – ви вносите 30% від загальної ціни таунхаусу , який купуєте, а далі зручним для вас способом та зі зручним інтервалом оплачуєте залишкову суму коштів.

Ви отримуєте власний будинок, просторе подвір’я з літньою терасою, особисті місця для паркування, та загальні місця відпочинку.

Жити за містом не тільки здорово, але й вигідно! «Royal Family Club» створює затишок і дарує радість та задоволення від свого сімейного гніздечка! Зробіть свій вибір вдало!

Телефонуйте та бронюйте - 067 161 98 98, 066 678 8088!

http://rfc.com.ua/ru/main-plan/

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі