Суспільство

У Бердичеві через порив водогону та браковану деталь два дні не було води

26 May 2017, 10:51

У місті Бердичів Житомирської області внаслідок прориву трубопроводу на розі вулиць Шевченка та Героїв України з 24 по 26 травня не було води.

Про це повідомляють місцеві сайти.

МПК «Бердичівводоканал» повідомляв споживачів про можливі незручності, але обіцяв подати воду в оселі о шостій годині ранку 25 травня. Станом на 16:00 учорашнього ніяких зрушень не було, місто залишалося без води, - повідомляв Бердичів BIZ.

Близько 22 години 25 травня вода в місті таки з’явилася, і причиною затяжного ремонту водоканал назвав браковану деталь, яку доставив підрядник.

Про це повідомляє телеканал ВІК.

«Два дні бердичівляни переживали перебої з водою або ж взагалі були без води. Що стало причиною відсутності її у кранах, інформували керівники місцевого ЖКГ та водоканалу. З їхніх слів, надзвичайна ситуація сталася під час планових робіт у районі парку ім. Шевченка: справа у тому, пояснюють, що даний район є перспективним (у ньому ведеться і запланований цілий ряд масштабних будівництв). Тож було вирішено збільшити потужність водогону у цьому мікрорайоні. Підрядник доставив необхідні деталі, і серед них (не дивлячись на те, що усі, начебто, мали відповідні сертифікати якості) виявився брак», - написав ВІК пізно увечері 25 травня.

Зі слів директора міського комунального підприємства «Бердичівводоканал» Віктора Вишнівського, браковану деталь працівники підприємства були змушені замінити в аварійному порядку.

«Ми були вимушені в аварійному порядку зняти цю браковану деталь, яка була завезена сюди, і терміново замінити на другу. За цей час, що було відключення, ми займалися цією роботою. На цю хвилину (22 година) роботи завершені повністю, те, що було заплановано на цій ділянці по закільцюванню вулиці Шевченка, щоб підняти тиск, і в перспективі забудови забезпечити водою без зниження тиску. Вода подана, тиск на всіх рівнях є», - запевнив директор Бердичівського водоканалу журналістів ВІКу.

Як повідомляв Житомир.info, 31 березня 2017 року в Житомирі через порив водопроводу по вулиці Народицькій й зупинку насосних станцій частина Житомира залишилася без води.
 
 

 
 
 
 
 
Фото - ВІК, Бердичів BIZ
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі