Суспільство

Європейський університет запрошує на навчання

26 May 2017, 15:31

Сьогодні Житомирська філія ПВНЗ „Європейський університет” є визнаним у регіоні центром підготовки спеціалістів економічного профілю, який забезпечує потреби у фахівцях для місцевого ринку праці з наближенням місця навчання студентів до їх місця проживання. Авторитет філії ґрунтується на вдалому поєднанні кращих досягнень вітчизняної школи, прогресивного зарубіжного досвіду та власних традицій.

Житомирська філія Українсько-фінського інституту менеджменту і бізнесу була створена наказом ректора 23 травня 1996 р. для здійснення довузівської освіти в галузі економіки і менеджменту, як одна із форм реалізації Національної освітньої програми з ринкових реформ. Згідно рішення Державної акредитаційної комісії від 19 квітня 2005 р., перейменована у  Житомирську філію ПВНЗ „Європейський університет” 

Житомирська філія ПВНЗ „Європейський університет” здійснює комплексну підготовку за такими освітньо-кваліфікаційними рівнями та спеціальностями:

Для надання освітніх послуг за заявленим напрямом у Житомирській філії ПВНЗ „Європейський університет”  створено належну матеріально-технічну базу.

Навчальний процес проводиться у власному приміщенні за адресою: м. Житомир, Пр. Миру, 59. Всі навчальні аудиторії, комп’ютерні класи забезпечені необхідним для проведення навчального процесу обладнанням; охайні, мають естетичний вигляд, укомплектовані меблями, відповідають вимогам щодо організації навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах. 

В університеті створено локальну мережу, яка дає можливість студентам користуватись електронними фондами бібліотеки університету з читальної зали та комп’ютерних аудиторій. Забезпечено доступ студентів до ресурсів Інтернет, як джерела інформації.

Створена соціальна інфраструкура філії забезпечує студентів, викладачів та співробітників університету сприятливими умовами для навчання, роботи  та відпочинку.

Студенти Житомирської філії мають можливість відпочити та оздоровитися на спортивній гірськолижній базі „Едельвейс” (в Закарпатській області) та базі відпочинку „Озерне” (Київська область).

Для проведення загальноуніверситетських заходів обладнана актова зала на 196 посадкових місць. Також обладнано власну тренажерну залу. Функціонує гуртожиток.

Всі викладачі Житомирської філії ПВНЗ „Європейський університет” мають високий рівень кваліфікації, активно працюють над підвищенням власного науково-методичного рівня, мають досвід викладацької роботи.

Чекаємо на Вас за адресою: м. Житомир, проспект Миру, 59, тел. 41-66-95.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі