Місто

Родина житомирського прикордонника, яка чекала на житло 20 років, поділилася враженнями від нової квартири

26 May 2017, 16:39

Військовослужбовці Державної прикордонної служби шикуються у шеренги та закінчують останні приготування. Привід для урочистостей неабиякий, адже сьогодні одразу 58 військовослужбовців отримають ключі від нових квартир у новобудові на вулиці Народицькій, 1. Серед тих, хто отримує нове житло, 35 учасників АТО, а вручити ключі від осель приїхав особисто голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко.

 «Мені дуже приємно бачити ваші усмішки, відчувати ваш радісний настрій, який тут панує, незважаючи на погоду, тому що сьогодні нове житло отримає 58 сімей військовослужбовців, серед яких 35 – це учасники АТО. Я щиро вітаю вас всіх і в першу чергу новоселів. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя в ваших оселях та нових звершень у справі служіння Батьківщині. Також, користуючись нагодою, я дякую місцевій владі та громаді міста Житомир», - сказав голова Державної прикордонної служби Віктор Назаренко.

Після урочистостей військовослужбовці нарешті можуть перевести подих і вже не приховують радості, оскільки більшість із них чекали на власну оселю десятки років. В наступному році Михайло Косарев, який в 2014 разом із іншими бійцям першим заходив до звільненої Станиці Луганської, відзначатиме 25 річницю служби в лавах прикордонників. Чоловік розповідає: за роки служби разом із дружиною об’їздив мало не усю Україну, і нарешті отримав власне житло.

 «Ми такого навіть не очікували. Емоції просто переповнюють, бо ви розумієте, що таке власне житло. Звичайно, надіялись, але одна справа надіятись, а зовсім інша - отримати. Сьогодні вручили ключі, і сьогодні ми відчули, що таке власне житло, коли нарешті його отримали», - каже військовослужбовець Державної прикордонної служби України Михайло Косарев.

За часи служби голови сімейства родині довелось побувати у різних куточках держави та регулярно переїздити із місця на місце, але тепер дружина військовослужбовця не приховує радості і зізнається, щойно побачила цю квартиру – одразу зрозуміла, як зробити тут родинне гніздечко.

 «Зайшовши спершу в квартиру, ми зрозуміли, що ця квартира саме для родини. Три великих, світлих кімнати, зручне розташування, зручне планування. Емоції щастя та радості просто переповнюють нас. Ми дуже довго чекали. Це дуже довгоочікувана квартира для нас. Чоловік за роки служби усе-таки заслужив її», - розповідає дружина військовослужбовця Олена.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі урочисто відкрили нову багатоповерхівку для прикордонників і роздали ключі від квартир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі