Влада

Голова ОДА дав 10 днів перевізнику, діряві й обшарпані маршрутки якого їздять через Житомир

26 May 2017, 17:43

10 днів на виправлення недоліків стану автомобілів, що працюють на маршруті № 126 «Тетерівка - Клітчин», дала перевізнику Житомирська ОДА.

Про це пише сайт Житомирської облдержадміністрації.

«Відповідний лист направлено ТОВ «Залізний Пегас» сьогодні за результатами перевірки, що проводилася за дорученням голови ОДА Ігоря Гундича, представниками управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму. Працівники профільного управління виявили у транспортних засобах протікання води, незадовільний стан чохлів. Перевірка автомобілів, що працюють на маршруті №126, почалася після одержання великої кількості скарг від жителів області щодо відхилень у маршруті, графіку та стану транспорту», - йдеться на сайті.

Голова ОДА Ігор Гундич доручив негайно цю ситуацію вирішити.

«Я вже говорив перевізникам, що в непридатному для перевезень пасажирів транспорті будуть возити дрова. Такий стан автомобілів, який мені показують на фото користувачі соцмереж, є неприйнятним для пасажирів. Дав доручення негайно розібратися у ситуації – автомобіля із поламаними сидіннями на маршруті не має бути», - наголосив Ігор Гундич.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого 2017 року за розпорядженням голови облдержадміністрації, у Житомирі взялися перевіряти стан маршруток приміського сполучення.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі