Влада

Майбутні житомирські поліцейські у манежі проходили тестування з фізичної підготовки

27 May 2017, 11:50

У спортивному манежі центрального стадіону «Полісся» кандидати на службу у територіальних підрозділах складали нормативи з фізичної підготовки.

Про це 26 травня повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Майбутні поліцейські вже пройшли тестування на загальний рівень розвитку і знання законодавства, а також військово-лікарську комісію. Після реєстрації та інструктажу щодо правил виконання вправ, понад півсотні кандидатів демонстрували комісії силу, швидкість та витривалість. Майбутні поліцейські виконували нормативи з бігу на 100 та 1000 м. Окрім того, хлопці виконували комплексну силову вправу, а дівчата – віджималися від горизонтальної поверхні», - йдеться у повідомленні.

Кандидати розповідають, що посилено готувалися для цього етапу випробовувань: тренувалися на спортивних майданчиках, відвідували спортзали, а дехто сподівається на резерви організму.

«Наступними етапами відбору на службу в поліції Житомирщини стане поглиблене психологічне тестування та співбесіда з поліцейською комісією. Учасники відбору, які успішно пройдуть всі етапи, розпочнуть навчання основам поліцейської діяльності у червні 2017 року», - інформує ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, за словами начальника Житомирського відділу поліції Михайла Сороки, після реформи штат міськвідділу скоротили на 150 осіб, з 86 дільничних залишилося лише 32.

 

Фото та відео ГУНП

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі