Культура

Студія «Квартал-95» виступила у Житомирі перед десантниками 95-ї бригади

27 May 2017, 14:40

27 травня у 95-й бригаді відбувся розважальний концерт студії «Квартал-95», до десантників приїхали: Володимир Зеленський, Юрій Корявченков, Олександр Шкалов, Сергій Казанін, Олена Кравець, Михайло Фаталов та Євген Кошовий.

Про це повідомляє прес-служба 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ.

«Ми вже давно дружимо з керівництвом та військовослужбовцями 95 бригади. Неодноразово відвідували їх в зоні ведення бойових дій. Спасибі хлопцям за те, що вони роблять. У нас немає вибору, коли в країні йде війна, ми вважаємо для себе обов’язком їздити до військовослужбовців. Зараз шукаємо можливості в рамках гастролювання країною відвідати й інші військові частини. Чим можемо, тим і підтримуємо бойовий дух наших захисників», - цитує прес-служба організатора зустрічі Юрія Тира.

Концертно-розважальну програму «Студія Квартал-95» відвідали командувач Високомобільних десантних військ ЗСУ генерал-лейтенант Михайло Забродський, воїни бригади з дружинами та дітьми, а також батьки та дружини військовослужбовців, які загинули в ході ведення бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції.

«Командування військової частини подякували організатору й артистам «Студії Квартал-95» за візит до бригади та на згадку вручили почесні грамоти та прапор з емблемою бригади», - інформує прес-служба.

 

Фото прес-служби 95-ї бригади

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі