Події

В центрі Житомира поліція оточила двір: шукали вибухівку в автомобілі

27 May 2017, 18:36

27 травня в центрі Житомира близько 16.30 працівники поліції оточили двір біля перехрестя вулиць Київська-Небесної сотні та евакуювали людей.

За словами правоохоронців, надійшло повідомлення про можливий вибуховий пристрій в автомобілі, який був припаркований у дворі.

На місце події прибули кілька екіпажів патрульних, працівники міськвідділу поліції, рятувальники, «швидка допомога» та вибухотехніки.

Журналісту Житомир.info вдалося поспілкуватися з власником автомобіля, який живе в одному з будинків у цьому дворі, і саме він викликав патрульних. За його словами, вчора двері його квартири виламували «бандюки з залізом», бо в нього переховувалася жінка, яку вони шукали. А сьогодні він побачив, що в його машини спущені колеса, і почув, що в середині щось цокає. Вважаючи це наслідками нещодавніх подій, чоловік повідомив про підозріле цокання у поліцію.

Більше години двір був оточений поліцейськими, вибухотехніки задіяли службову собаку та спецобладнання, але вибухівки в автомобілі не виявили. За словами патрульних, цокання могло бути від розрядженого акумулятора. Близько 17.40 оточення зняли, а на місці події залишилася працювати слідчо-оперативна група міськвідділу поліції.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі