Місто

У центрі Житомира в один день організували два профорієнтаційні фестивалі для дітей

28 May 2017, 11:05

У Житомирі відбулись сімейні фестивалі «Місто професій» і «Family City work».

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Замкова гора та вулиця Михайлівська 27 травня перетворилися на профорієнтаційні-освітні простори для дітей та їх батьків. Кожен учасник заходів отримав «паспорт» або «трудову книгу» та мав можливість опанувати будь-яку професію, за що отримував символічні «гроші», які потім можна було обміняти на подарунки», - йдеться у повідомленні.

На Замковій горі розгорнулось імпровізоване «Місто професій». Майстер-класи для дітлахів провели рятувальники, пожежники, кінологи, вибухотехніки, поліцейські, лікарі, соціальні працівники, будівельники, перукарі та інші фахівці.

На вулиці Михайлівській відбувся сімейний фестиваль «Family City work», який присвячений Міжнародному дню захисту дітей та проходить у місті вже вчетверте.

«У цьому році ми трохи змінили підхід до організації. Наш сімейний фестиваль спрямований на підтримку сімейного бізнесу. І можливо професії, які сьогодні освоять діти стануть для них стартапом у житті, а батьки ймовірно побачать себе у іншій спеціальності або іншій професії», - розповіла організатор фестивалю «Family City work» та голова БФ «Сім’я» Олена Хачатрян.

Фото з сайту міської ради

Як повідомляв Житомир.info, цього року 1 червня з 10.00 до 14.00 у парку проходитиме загальноміське свято «Країна дитинства – країна мрій» до Дня захисту дітей, влада зобов’язала перевізників в цей день «забезпечити перевезення школярів до парку з 9.00 до 15.00 години безкоштовно».  Рішення було ухвалене на засіданні міськвиконкому 16 травня 2017 року.

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі