Події

Чоловік у полі зґвалтував 15-річну жительку Житомирської області

29 May 2017, 14:40

28 травня між двома селами Новоград-Волинського району 27-річний чоловік, застосовуючи фізичну силу, вчинив наругу над дитиною. Після повідомлення батьків 15-річної дівчинки про подію, поліцейські встановили та затримали ґвалтівника. Нині він під вартою.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Дівчинка поверталась увечері від друзів у сусідньому селі додому. Між селами у полі, близько 21.00, вона зустріла малознайомого односельця, який спочатку кілька хвилин йшов поряд, а потім несподіваного накинувся на неї. Протистояти чоловікові дівчина не змогла, оскільки той застосував до неї грубу фізичну силу. Про подію до поліції повідомили батьки дитини. Працівники слідчо-оперативної групи, що прибули до села, за зовнішнім описом нападника встановили його особу та затримали», - розповіли у поліції.

Він у скоєному зізнався. З місця події вилучили речові докази.

«Чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин. Нині вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу», - повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко.

За вказаним фактом триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, працівники Пулинського та Новоград-Волинського відділів поліції Житомирської області затримали військового, якого підозрюють у зґвалтуванні 23-річної дівчини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі