Місто

Команда компанії «CBS Холдинг» ЖК «Тетерівський бульвар» успішно подолала 12-кілометровий маршрут в рамках Велодня-2017

29 May 2017, 16:47

Діти та дорослі, чоловіки та жінки – цьогорічний Велодень-2017, який відбувся минулими вихідними у Житомирі об’єднав кілька тисяч активних житомирян. Із самого ранку 28 травня на Замкову гору в центрі Житомира почали з’їжджатись велосипедисти на різноманітних байках. Тут можна було побачити як немовлят, так і найповажніших учасників велопробігу, найстаршому з яких 82 роки. Участь у масштабному велозаїзді взяла і команда компанії-забудовника «CBS Холдинг», котра активно підтримує соціально-культурні та спортивно-оздоровчі заходи у місті.

«У Житомирі цьогоріч «CBS Холдинг» виступає офіційним спонсором всеукраїнської акції «Велодень». Метою заходу є популяризація велосипеду, як екологічного виду транспорту серед широких верств населення. У цій акції візьме участь увесь колектив житлового району «Тетерівський бульвар». Ми з колегами зібрались для того, щоб проїхати увесь маршрут і подолати усі 12 кілометрів. Ми маємо надію, що це буде весело, цікаво та корисно для всіх нас», - розповідає регіональний менеджер CBS Холдинг (ЖР Тетерівський Бульвар) Тетяна Люлька.

Учасники команди ЖК «Тетерівський бульвар» переконані: голова умова участі у велозаїзді та запорука успіху - це гарний настрій. Його велосипедисти мають із запасом.

«З кожним роком на Велодні усе більше і більше людей. Це надзвичайно приємно. По маршруту я вам не скажу. В минулому році я також брав участь, тоді маршрут був чималий, сподіваюсь, що в цьому році він буде не менший. Від себе хотілось би додати: хочеться, щоб це було не тільки спортивною мотивацією для українців та житомирян, а і як засіб пересування і по справам, тощо», - каже учасник команди ЖК «Тетерівський бульвар» Валентин Кондратьєв.

«Я не вперше беру участь у Велодні, це не перший рік. В цьому році маю нагоду у якості члена компанії CBS здійснити заїзд із своїми колегами. Це круто, це надзвичайно весело. І я думаю, що нам сьогодні вдасться подолати цю відстань і наприкінці заїзду у нас буде пречудовий настрій. Я в цьому впевнена», - переконана учасниця команди ЖК «Тетерівський бульвар» Ніна Зелена.

Готуватись до всеукраїнської акції «Велодень-2017» колектив компанії CBS Холдинг почав завчасно. Для зручності клієнтів та працівників напередодні заїзду біля офісу компанії в Житомирі було вирішено встановити велопарковку.

«Якщо говорити саме про наше місто Житомир, то все більше людей зараз пересідають на велотранспорт. Оскільки зараз тепло, люди підтримують екологію та свою спортивну форму. Це надзвичайно важливо, але більшість велосипедистів зіштовхуються із проблемними питаннями: де припаркувати, як проїхати? Тому керівництвом компанії було встановлено велопарковку. Надалі ми будемо брати участь у подібних спортивно-оздоровчих заходах, де будемо намагатися поліпшувати наш Житомир», - розповіла регіональний менеджер CBS Холдинг (ЖР Тетерівський Бульвар) Тетяна Люлька.

Рівно об 11:00 учасники стартували із майдану Соборного та вирушили вулицею Перемоги. Приблизно за годину учасники велопробігу повернулись на Замкову гору, де зробили традиційне фото із піднятими вгору байками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі