Влада

Мер Житомира призначив нового в.о. директора КП «Парк»

30 May 2017, 09:54

Мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив від виконання обов’язків директора комунального підприємства «Парк» та призначив нового в.о.

Відповідні розпорядження Сухомлин підписав 26 травня.

«Розглянувши заяву Кузьмінської О.В.: звільнити 26 травня 2017 року Кузьмінську Ольгу Володимирівну від виконання обов’язків директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради», - зазначається у розпорядженні №399.

«Розглянувши клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В., виконання обов’язків директора комунального підприємства  «Парк» Житомирської міської ради покласти на заступника директора цього підприємства з фінансово-економічних питань Тимофієнка Дмитра Олександровича», - йдеться у розпорядженні №400.

Нагадаємо, в березні 2016 року Дмитро Тимофієнко був серед членів ініціативної групи, які збиралися контролювати роботу КП «Парк».

Як повідомляв Житомир.info, в.о. директора КП «Парк» Ольга Кузьмінська, яка працювала на цій посаді з січня 2017 року, 25 травня написала заяву на ім’я мера Житомира, в якій просила звільнити її з займаної посади «за згодою сторін».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі