Події

У Житомирській області 16-річний хлопець вкрав мотоцикл і втопив його в ставку

30 May 2017, 11:20

29 травня до поліції звернулась жителька с. Білої Криниці Радомишльського району Житомирської області із повідомленням про викрадення мотоцикла «Урал». Під час перевірки інформації з’ясувалась причетність до події 16-річного місцевого жителя, який, не зумівши завести техніку, вирішив її утопити. Розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«Підозрілі металеві частини, що стирчали з води у місцевій водоймі, уранці помітили місцеві жителі. Трохи згодом стало відомо, що із гаража 34-річної жінки упродовж ночі зник мотоцикл «Урал». На місці події поліцейські, які прибули за повідомленням господарки техніки, з’ясували, що гараж хоч і був закритий уночі, проте благенький замок на дверях не став перешкодою для крадія», - йдеться у повідомленні поліції.

Його особу поліцейські встановили практично відразу.

«16-річний хлопець, місцевий житель, уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції через крадіжки. Нині відносно нього судом уже винесено вирок по одній із справ, але з відтермінуванням виконання покарання», – розповів начальник Радомишльського відділення поліції ГУНП Дмитро Нікурадзе.

За словами самого парубка, він проник до чужого гаража і викотив тихцем звідти мотоцикл, бо «хотів покататись». А коли не зумів завести двигун, то вирішив «приховати крадіжку», утопивши техніку. У темряві не роздивився, що частина мотоцикла все ж залишилась над водою. Окрім того, хлопець демонтував із мотоцикла окремі запчастини, які вважав цінними.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, поки житель Коростенського району  Житомирської області рибалив, у нього вкрали та розібрали мопед.

Фото відділу комунікацій поліції в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі