Місто

Житомирський центр зайнятості пропонує випускникам безкоштовний тест на вибір професії

31 May 2017, 16:18

Державна служба зайнятості пропонує випускникам шкіл пройти тестування з профорієнтації.

Про це 31 травня Житомир.info повідомив відділ інформаційної роботи Житомирського обласного центру занятості.

«Державна служба зайнятості проводить загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації випускників шкіл та абітурієнтів, яка допоможе молодим українцям визначитись із найбільш підходящою для них професією. Тестування для визначення своїх здібностей та схильностей до тієї чи іншої професії можна безкоштовно пройти у будь-якому з 550 центрів зайнятості по всій Україні», - інформує відділ.

Для того, щоб пройти тестування у центрі зайнятості, не потрібно ніяких попередніх приготувань, - переконують у центрі зайнятості.

«Спеціаліст центру добере необхідний тест для відвідувача, який триває від 30 до 180 хвилин. По його завершенню відвідувач отримає інформацію, яка допоможе визначити галузь професійної діяльності, до якої він найбільш схильний та може стати успішним», - йдеться в публікації.    

Пройти тестування випускники шкіл області можуть у будь-якому зручному для відвідування центрі зайнятості, а також в інформаційно-консультаційному центрі для молоді, який діє в Житомирському обласному центрі зайнятості за адресою: м. Житомир, вул. Київська, 83, кім. 219. Довідки за телефоном: 47-36-80.  

Для активного залучення молоді до профорієнтаційного тестування по телебаченню та в мережі інтернет транслюється 20 соціальних роликів, які розповідають про важливість обрання молоддю своєї майбутньої професії,Ж - наголошують в ЦЗ. Їх можна переглянути тут.

Як повідомляв Житомир.info, 12 травня цього року на Михайлівській у Житомирі провели ярмарок вакансій, яку відвідали кілька тисяч людей. Фоторепортаж з ярмарки вакансій дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі