Влада

Міністр Лілія Гриневич приїхала в Житомирський державний університет говорити про реформування освіти

2 June 2017, 10:48

2 червня у Житомирському державному університеті ім.Івана Франка о 10.30 розпочалася зустріч міністра освіти і науки Лілії Гриневич з педагогічними працівниками.

«Близько 450 освітян міста та області зібралися у ЖДУ Франка, аби зустрітися з Гриневич. Серед них викладачі, директори, методисти загальноосвітніх шкіл, інтернатних закладів, ліцеїв», - повідомляє журналіст Житомир.info.

Зустріч присвячена реформування української освіти, Лілія Гриневич говорить про статус вчителів у середніх школах, підхід до формування змісту освіти тощо.

Детальніше дивіться у сюжеті

Народний депутат від Малинського округу Павло Дзюблик (фракція «Народний фронт») 1 червня написав у фейсбук, що міністр приїздить до Житомирської області на його запрошення.

«Завтра, на моє запрошення, Житомирську область з робочим візитом відвідає Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Розпочнеться робочий день з поїздки до одного з міст мого виборчого округу – Коростишева. Зокрема, плануємо відвідати Коростишівську гуманітарну гімназію № 5 ім. Т.Г.Шевченка, яка у перспективі буде опорним закладом освіти. Також у планах Міністра-зустріч з освітянами області, яка відбудеться у актовій залі Житомирського державного університету імені Івана Франка (10.15-11.45 год.). Цього дня 95-річницю від дня заснування відзначатиме Житомирський національний агроекологічний університет. Участь в урочистостях візьме Лілія Михайлівна (12.00 год.). Заплановано і спілкування з журналістами - поруч з "Ракушкою" (13.00 год.). Запрошую усіх охочих до спілкування», - повідомляє нардеп.

Нагадаємо, анонс про візит міністра Лілії Гриневич 1 червня опублікував сайт облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі