Влада

Виконком відклав питання про підвищення цін на білети в житомирському кінотеатрі ім. Франка

7 June 2017, 11:57

Питання про встановлення тарифів на послуги демонстрування фільмів комунальному підприємству «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» розглядали на засіданні міськвиконкому 7 червня, але не підтримали.

Про нові запропоновані ціни на перегляд фільмів доповідала директор комунального підприємства Інна Сергійчук.

«20 гривень – діти і 40 гривень – дорослі. Але ми просимо ще такий пункт, щоб ми могли варіювати ціну в залежності від попиту: на період демонстрації фільму на перший уікенд чи на перший тиждень, і тоді ми зможемо підняти ціну до 50 гривень», - пояснила директор КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Інна Сергійчук.

За її словами, нові тарифи дозволять збільшити надходження від продажу білетів до 1,5 млн грн на рік.

Нові ціни на дитячі квитки викликали зауваження мера Сергія Сухомлина і деяких членів членів виконкому.

«Я б взагалі знизив ціну до 10 гривень і хай діти ходять, дивляться, якщо це організовано, зі школи», - зауважив Сергій Сухомлин.

Член виконкому Руслан Годований запропонував або відкласти на до вивчення, або залишити тарифи для дітей до 16.00 на нинішньому рівні.

«Або давайте порівняльну таблицю, або дозволяємо підняти тільки після 16 години. Ви не обґрунтування не подали, ні розрахунки не подали. Нам розповідати не треба, у нас на руках має бути документ», - зауважив Руслан Годований.

Після цього мер поставив на голосування пропозицію відкласти розгляд цього питання на наступне засідання, і члени виконкому одноголосно проголосували «за».

Після перерви на засіданні присутні 15 членів виконкому з 25.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська міська рада збиралася встановити нові тарифи на послуги з демонстрування фільмів комунальному підприємству «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі