Суспільство

У Бердичеві можна утеплити своє житло через ПриватБанк і отримати державну компенсацію

8 June 2017, 12:05

 Жителі Бердичева мають змогу придбати матеріали, обладнання для тепло-гідроізоляції свого помешкання, замінити вікна, котли і при цьому держава поверне частину їхніх витрачених коштів.

За програмою «Теплі кредити» мають можливість оформити кредит як фізичні особи, так і ОСББ та ЖБК, а підприємці - встановити термінал ПриватБанку і збільшити обсяги реалізації своїх товарів.

Як діє технологія видачі «Теплих кредитів» від ПриватБанку?

Для продавця - потрібно встановити POS-термінал і підключитись до сервісу «Оплата частинами» чи «Миттєва розстрочка».

Для покупця - обрати магазин, де є POS-термінал ПриватБанку і підключений сервіс «Оплата частинами», «Митєєва розстрочка». Визначитись із потрібним товаром та оплатити за допомогою картки «Універсальна» в оплату частинами чи скористатись миттєвою розстрочкою. Для подачі заявки на компенсацію клієнту треба зайти у Приват24 – «Оплата частинами» - «Теплі кредити» та вказати наступні дані - адресу встановлення обладнання, чи отримує клієнт субсидію, а також прикріпити рахунок-фактуру.

Наразі у Бердичеві серед партнерів ПриватБанку, де можна придбати товар для утеплення помешкання за допомогою сервісів «Оплата частинами» і «Миттєва розстрочка», є такі магазини як «Максимум», «ЕКО дім», «Саме Те», «Viknaroff», «Преміум», «Затишний дім», «Veka», «Сантехніка», «Ортек», «Все для опалення», «Торговий дім», «Будкомбінат».

Розмір компенсації для фізичних осіб може досягати до 35% від суми витрат на утеплення, а для ОСББ і ЖБК - до 70%.

Проконсультуватись та отримати більш детальну інформацію щодо програми «Теплі кредити» можна у працівників будь-якого відділення ПриватБанку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі