Місто

Як розвиватимуться міські парки та чи потрібно змінювати інфраструктуру. Анонс програми «Діалоги» на Житомир.info

8 June 2017, 12:19

26 травня Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив нового в.о. директора КП «Парк». Ним став Дмитро Тимофієнко, який у 2016 році входив до ініціативної групи, яка збиралась контролювати роботу підприємства. До призначення на посаду виконуючого обов’язки Дмитро Тимофієнко був заступником директора КП «Парк» з фінансово-економічних питань.

Яким новий виконуючий обов’язки директора бачить розвиток підприємства, що може стати на заваді розвитку паркової інфраструктури та що потрібно змінити в роботі КП «Парк». Відповіді на ці питання прозвучать в ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info у четвер 8 червня.

У прямому ефірі ми спробуємо дізнатись, у Дмитра Тимофієнка, його бачення стратегії розвитку парку культури та відпочинку ім. Гагаріна, та гідропарку і з’ясуємо, які ідеї збирається втілювати в.о. керівника підприємства.

Початок ефіру о 18:30.

Нагадаємо, попередня в.о. директора КП «Парк» Ольга Кузьмінська, яка працювала на цій посаді з січня 2017 року, 25 травня написала заяву на звільнення «за згодою сторін».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі