Економіка

На виставку «Агро-2017» від Житомирської області повезли ковбаси, пиво, худобу, мед і копчених перепелів

8 June 2017, 12:20

32 підприємства Житомирщини представляють кращі зразки своєї продукції на Міжнародній виставці «Агро-2017» в Києві.

Про це 8 червня повідомила прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Відкриття виставки відбулося 7 червня. Експозицію оглянув голова облдержадміністрації Ігор Гундич, - пише ОДА. На думку губернатора, виставка «Агро-2017»  – це гарний майданчик для розширення зв’язків між підприємствами, бізнесом та інвесторами, а також популяризації можливостей області.

У виставці беруть участь 1200 представників з 15 країн світу. Виставка триватиме до 10 червня на території Національного комплексу «Експоцентр України». Учасники представляють зразки сільськогосподарської техніки, продуктів харчування, тварин та товарів для тваринництва, рослинництва та агрохімії, органічної продукції, коней, птахів, риб, автоматизованих сільськогосподарських систем та багато іншого.

Список 35 підприємств Житомирської області, які збиралися представляти свою продукцію на виставці «Агро-2017» (три підприємства не взяли участі):

Нагадаємо, 5 травня 2017 року Ігор Гундич доручив своєму заступнику підготувати область до участі в ХХІХ агропромисловій виставці «Агро-2017».

Як повідомляв Житомир.info, торік на виставці «Агро-2016» експозицію Житомирської області на площі 24 м2сформували понад 30 сільськогосподарських, харчових підприємств і фермерських господарств, які продемонстрували хлібобулочні, кондитерські, м’ясо-ковбасні, лікеро-горілчані, молочні вироби, консервовані овочі та соки, мед, яйця, пиво-безалкогольні напої, борошно, крупи. А для спеціалізованої виставці тваринництва та ветеринарної медицини «ANIMAL'EX-2016» відібрали сім нетелей.

Фото прес-служби Житомирської ОДА

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі