Культура

Житомирські музеї запрошують дітей на безкоштовний квест, учасникам гарантують подарунки

12 June 2017, 14:27

Комунальний заклад обласної ради «Житомирський обласний краєзнавчий музей», музей космонавтики ім. С.П.Корольова, Житомирський обласний літературний музей та літературно-меморіальний музей ім. В.Г. Короленка запрошують дітей стати учасниками міжмузейного квесту.

Про це 12 червня повідомила прес-служба Житомирської обласної ради. 

«За умовами гри, юні дослідники повинні відвідати усі чотири музеї за відповідною схемою. Старт квесту – у Житомирському краєзнавчому музеї, де кожен учасник отримає буклет-бланк із завданнями. Аби знайти відповіді, діти мають детально ознайомитися з експозиціями музеїв. Для участі у квесті, який відбудеться 16 червня з 10.00 до 15.00, запрошуються діти від 8 до 12 років у супроводі одного з батьків», - інформує облрада.

Переможцями стануть ті, хто нададуть правильні відповіді, розгадають зашифроване послання та подолають дистанцію якнайшвидше. На переможців чекають нагороди - справжній оптичний мікроскоп, набір для експериментів та квиток до кінотеатру та для всіх учасників – заохочувальний приз, - повідомляє прес-служба.

За телефоном 093-408-37-99, за яким можна записатися на пошуки пригод, Житомир.info відповіли, що участь у квесті є безкоштовною.

Як повідомляв Житомир.info, 18 травня цього року, у Всесвітній день музеїв, в краєзнавчому музеї  на майдані Замковому був аншлаг: юні відвідувачі вишикувалися у довжелезну чергу, щоб побачити нову природничу колекцію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі