Суспільство

У Житомирській області ПриватБанк у шість разів випередив інші банки за «теплими» кредитами

12 June 2017, 14:42

 У травні ПриватБанк на Житомирщині видав 250 «теплих» кредитів фізичним особам та ОСББ на суму 3 млн 300 тис. грн. Це у шість разів більше, ніж інші державні банки, що працюють в області за програмою «Теплі кредити».

Про це повідомляє департамент містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Житомирської облдержадміністрації.

«У травні банківські установи видали 295 «теплих» кредитів населенню та ОСББ області на загальну суму 4 млн 282,536 тис. грн. Зокрема, Житомирське регіональне управління ПриваБанку надало 250 кредитів на суму 3 млн 300 тис. грн, Ощадбанк видав 41 кредит на суму 736,587 тис. грн, а Укргазбанк – 4 кредити населенню та ОСББ на суму 245,949 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

За словами керівника напрямку «Оплата частинами» Житомирського РУ ПриватБанку Наталії Бігдаш, ПриватБанк розробив і впровадив технологію видачі «теплих» кредитів для фізичних осіб, ОСББ та ЖБК таким чином, щоб максимально додати зручності та позбавити своїх клієнтів паперової тяганини.

Саме технологічність ПриватБанку та велика мережа відділень дозволяють клієнтам швидко та просто оформити «теплий» кредит та подати заявку на державну компенсацію. Покупцю треба обрати магазин, де є POS-термінал ПриватБанку та підключено сервіси «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка», визначитись із потрібним товаром та оплатити його карткою «Універсальна», скориставшись одним із згаданих сервісів.

Для подачі заявки на компенсацію клієнту треба зайти в Приват24 (меню «Оплата частинами» > «Теплі кредити»), зазначити адресу встановлення обладнання та чи є клієнт одержувачем субсидії, додати рахунок-фактуру. Розмір компенсації для фізичних осіб – до 35%, а для ОСББ та ЖБК – до 70%.

Дізнатися детальніше про програму «Теплі кредити» можна в працівників будь-якого відділення ПриватБанку.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі