Суспільство

Команда Viseven стала одним із учасників першої української ІТ місії до Канади

13 June 2017, 15:40

За підтримки CUTIS та Export Promotion Office, ряд українських ІТ компаній отримав чудову нагоду представити українську TECH індустрію потенційним канадським партнерам на урядовому рівні. Viseven Group стала одним з почесних учасників першої ІТ місії до Канади, обраних серед 50 провідних українських компаній. В рамках даної місії було організовано ряд зустрічей із керівниками канадських компаній, на яких обговорювали можливості співробітництва.

Останнім часом Україна приваблює все більше і більше інвесторів та партнерів, оскільки завоювала статус ключового TECH центру у Європі. Саме тому, завдяки цим зустрічам в рамках ІТ місії, українські ІТ компанії зможуть розширити свій бізнес та вийти на канадський ринок.

Наталія Андрійчук, CEO Viseven:

«Для нас – велика честь долучитись до ІТ місії, і ми хотіли б подякувати CUTIS за можливість бути обраними із такої великої кількості компаній. Враховуючи той факт, що нещодавно ми відкрили офіс у Канаді, дана програма стане прекрасною нагодою зміцнити нашу присутність на ринку.

Оскільки вже понад 9 років ми співапрацюємо з міжнародними фарма компаніями, команда Viseven здобула безцінний практичний досвід розробки інноваційних ІТ рішень для фармацевтичного сектору. Зокрема, Viseven допомагає компаніям сфери охорони здоров’я покращити взаємодію із лікарями та пацієнтами, запускати ефективні маркетингові кампанії, при цьому економити бюджети та швидше виводити продукти на ринок. Ми переконані, що така експертиза буде надзвичайно корисною і для канадських та американських компаній, а також дозволить побудувати міцні партнерські стосунки та посприяє розвитку технологій у наших країнах».

Беручи до уваги результати останніх досліджень, котрі доводять, що орієнтованість на потреби пацієнта (так звана patient centricity) стала не просто трендом, а необхідністю, фармацевтичним компаніям доводиться шукати нові методи взаємодії з клієнтами.

Власне, з цієї причини персоналізований інтерактивний контент є оптимальним способом комунікації з кінцевими споживачами – пацієнтами, адже дозволяє своєчасно надавати їм потрібну інформацію. Це може відбуватися різними способами – наприклад, у вигляді презентацій, які лікар демонструє пацієнтові під час прийому, пояснюючи ефективність лікування, або ж інформації про лікарські препарати, розміщеної на спеціалізованих сайтах та форумах для пацієнтів.

Надаючи і лікарям, і пацієнтам, подібні матеріали інформаційного характеру, фарм компанії отримують змогу завоювати їх лояльність, що, в кінцевому результаті, значно покращить результати лікування та знизить рівень захворюваності.

Щоб дізнатись більше про інноваційні digital-рішення від Viseven, котрі дозволяють легко і швидко розробити такий контент та поширити його через різні канали комунікації – відвідайте офіційний сайт Viseven, а також підписуйтесь на сторінку компанії на Facebook.

Довідка про компанію:

Завдяки 9-річному досвіду роботи в сфері розробки інтерактивного контенту, CLM та СRM інструментів, компанія станом на 2017 рік налічує понад 250 високопрофесійних технічних фахівців. Поєднання якісної бізнес-аналітики та наявність потужного технічного досвіду дозволяє компанії пропонувати широкий спектр IT-послуг для фармацевтичних компаній по всьому світу в 19 країнах на 3-х континентах. Офіси компанії знаходяться у Канаді, Естонії, Україні та Росії. Місія Viseven – підвищувати комерційну ефективність партнерів, надаючи IT-послуги найвищої якості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі