Економіка

Травневі перерахування Житомирської митниці до бюджету майже на 60% перевищили минулорічні

14 June 2017, 10:36

У травні 2017 року сума надходжень митних платежів до державного бюджету становить 279,4 млн грн.

Це на 57%, або на 101,4 млн грн більше в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року (177,9 млн грн), - повідомила Житомир.info прес-служба Житомирської митниці Державної фіскальної служби.

За інформацією митників, найбільші суми платежів надійшли від митного оформлення бітуму, тракторів, легкових автомобілів, мінеральних добрив, обладнання для миття та сушіння, механізмів для збирання або обмолоту сільськогосподарських культур.

«Виконання планових показників у травні поточного року є результатом злагодженої роботи митників Житомирщини, їх професійного підбору та ефективного використання кадрового потенціалу», - переконує прес-служба.

За даними митниці, всього з початку року (з січня по травень) завдяки співпраці з суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності до державного бюджету України перераховано 1 млрд 52 млн грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року цей показник зріс на 19,1%.  

Як повідомляв Житомир.info, за першу декаду 2017 року Житомирська митниця перерахувала до держбюджету понад 524 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі