Події

З початку року в Житомирській області виявлено понад тисячу п’яних водіїв, - поліція

14 June 2017, 13:45

За п’ять місяців 2017 року в Україні з вини керманичів, які перебували у стані сп’яніння, сталося понад 400 дорожньо-транспортних пригод. У ДТП загинуло 34 людини, травмовано – 537 учасників дорожнього руху.

Про це повідомляє сайт Нацполіції України.

«Протягом п’яти місяців цього року правоохоронці склали майже 46,3 тисячі адміністративних протоколів за виявленими фактами керування транспортними засобами у стані сп’яніння. З вини нетверезих водіїв упродовж 2017 року сталося 402 дорожньо-транспортних пригоди. Найбільш резонансні ДТП трапилися у Закарпатській, Донецькій та Київській областях.

13 червня голова Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що з початку року поліцейськими складено 46270 адміністративних протоколів стосовно водіїв, які перебували за кермом у стані сп’яніння.

«Мінімум 10 200 гривень штрафу за кожен. І майже 500 мільйонів гривень у державну казну», – зазначив Сергій Князєв.

Житомир.info вирішив поцікавитися в головному управлінні Нацполіції у Житомирській області, скільки ДТП сталося з початку року на території нашого регіону.

«По статистиці, яка ведеться в ГУНП можемо сказати, скільки загалом впродовж 5 місяців виявлено водіїв в стані алкогольного сп’яніння на території Житомирської області: загалом їх 1013 осіб. Це інформація без даних патрульної поліції, вони складають окремо інформацію по Житомиру, і по автодорозі Київ-Чоп», - сказали у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, за 2016 рік у Житомирській області зменшилася кількість тяжких тілесних ушкоджень та стало більше ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі