Події

У Коростені затримали двох чоловіків, які на залізничному переїзді викрали електродвигун

15 June 2017, 09:35

Двоє жителів Коростеня пізно увечері 14 червня спокусилися металевими конструкціями із залізничного переїзду. Поліція оперативно викрила і затримала крадіїв.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«До Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку на залізничному переїзді у райцентрі. На місці події черговий залізничник повідомив, що під час перевірки причини спрацювання сигналізації стрілкового переводу виявилася крадіжка електродвигуна перемикання стрілок залізничних рейок. У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили, що до правопорушення причетні 38-ми та 46-річні раніше судимі місцеві жителі, в яких викрадений електродвигун вилучено  Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка) ККУ. За чинним законодавством чоловікам може загрожувати піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 5 років», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про демонтаж колії на ділянці залізничного шляху та викрадення металевих частин. Поліцейські розшукали злодіїв.

 
 

Фото ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі