Влада

Житомир вже отримав 2 млн грн субвенції з держбюджету для медичних закладів

15 June 2017, 12:30

Житомир вже отримав 2 з 6 мільйонів субвенції, яка розпорядженням Кабміну виділяється для медичних закладів міста.

Про під час розгляду питання про розподіл субвенції на позачерговому засідання виконкому Житомирської міської ради 15 червня повідомила представник фінансового департаменту.

«Сьогодні на ваш розгляд виноситься проект рішення про розподіл субвенції. На минулому засіданні виконавчого комітету Сергій Петрович (Гаращу, директор фіндепартаменту) в рамках питання про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік вам доповідав про те, що розпорядженням Кабінету міністрів місту Житомиру виділені кошти в сумі 6 мільйонів для здійснення окремих заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Тобто це субвенція для установ і закладів охорони здоров’я: медичне обладнання для закладів охорони здоров’я – 5 мільйонів та для реалізації проектів малоінвазивної хірургії та протидії поширенню онкологічних захворювань – 1 мільйон. На сьогоднішній день кошти в межах помісячного розпису надійшли до міського бюджету в сумі 2 мільйони і існує нагальна потреба у використанні цих коштів. Тому прошу підтримати цей проект рішення і надати можливість установам їх використовувати», - поінформувала заступник начальника бюджетного відділу департаменту бюджету та фінансів Ірина Світельська.

Рішення було прийняте одноголосно: «за» проголосували всі 18 членів міськвиконкому (кількісний склад виконкому – 25 осіб).

Кошти Житомиру виділені розпорядженням КМУ від 11 травня 2017 р. № 310-р

Нагадаємо, 6 мільйонів гривень субвенції на оновлення медичного обладнання міських лікарень Уряд погодив  за поданням народного депутата від Житомира Борислава Розенблата.

Як повідомляв Житомир.info, у порядку денному позачергового засідання міськвиконкому було 3 питання, які швидко розглянули, та 2 додаткових: про внесення змін у рішення щодо «дитячого» питання та інформація про МАФ на Чуднівській.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі