Місто

Через ремонт асфальту на Бориса Тена у Житомирі обмежать рух автотранспорту

16 June 2017, 10:50

У Житомирі з понеділка, 19 червня, два комунальні підприємства залучаються до ремонту асфальтного покриття по вулиці Бориса Тена.

Про це на своїй сторінці у Facebook 16 червня написав заступник мера Житомира Дмитро Ткачук.

«З понеділка розпочинаються роботи з відновлення вулиці Б.Тена. Ділянка дуже проблематична тому передбачається складний процес ремонтних робіт до якого залучено одразу два комунальних підприємства: #УАШ та #ТТУ. Під час відновлення асфальту запланований також поточний ремонт рейок трамваю та шпал, щоб запобігти такому швидкому руйнуванню. Рух трамваю при цьому припинятись не планується, а от проїзд авто доведеться», - написав Дмитро Ткачук.

Також керівник УАШ Сергій Янушевич на своїй сторінці у Facebook написав, що з понеділка, разом із ТТУ починають фрезерування та підготовчі роботи по поточному ремонту вул. Б.Тена.

«З понеділка, КП «УАШ» приступає до планового, ДОВГООЧІКУВАНОГО ремонту дорожнього покриття по вул. Бориса Тена, на ділянці від Небесної Сотні до Хлібної. Дуже складна вулиця! Складна від того, що трамвайні колії знаходяться у постійній вібрації, яка приводить до мікротріщин, тріщин, потім ям, а потім окопів для стрільби з коня стоячи…Капітальний ремонт із заміною колій - це дуже великі кошти і їх нажаль, немає… Але, дорога має бути дорогою для авто, а не для танка. Тому із понеділка, разом із ТТУ ми починаємо фрезерування та підготовчі роботи по поточному ремонту вул. Б.Тена. ТТУ буде працювати паралельно - відновлюючи підстилаючий шар під шпалами. При цьому, рух трамваїв обмежений не буде. Буде обмежений лише рух автотранспорту, тому просимо відноситись водіїв, до цього, із розумінням та повагою до робітників. Все ж такі, вони це роблять для Вас! Сьогодні (15 червня, - ред.) почали зрізати асфальт на Небесної Сотні, біля Староміського Ринку, щоб паралельно перекрити асфальт на самих аварійних дільницях», - зазначив Сергій Янушевич.

Фото зі сторінки у Facebook Сергія Янушевича

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2017 року мер Сергій Сухомлин відповів, чи збираються влади ліквідувати єдиний в Житомирі трамвайний маршрут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі