Події

Поліція просить допомогти розшукати 17-річного жителя Житомирського району

16 June 2017, 11:03

13 червня пішов з дому та не повернувся житель с. Буків Житомирського району 17-річний Денис Івченко. Поліцейські розшукують юнака та просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця його перебування.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Юнак проживає у с. Буках разом з батьком і матір’ю. За словами рідних зниклого, які звернулись до поліції 15 червня, близько 16 години 13 червня 2017 року хлопець пішов з дому, нікому не повідомивши, куди йде. Наступного дня він зателефонував матері, як було встановлено згодом, із телефону випадкового перехожого, і повідомив, що з ним все гаразд. Відтоді про його місцезнаходження нічого невідомо. Хлопець раніше вже залишав місце проживання, але повертався самостійно. Він ніде не навчається і не працює», - повідомляє поліція.

Прикмети хлопця: на вигляд 18 років, зріст 185 см, худорлявої тілобудови, волосся світле, коротке.

Був одягнений: у футболку із смужками синьо-фіолетового кольорів, темні спортивні штани, чорні кросівки у сітку, бежеву кепку. При собі мав чоловічу шкіряну сумку чорного кольору.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Дениса, повідомте до поліції за телефонами: (0412) 40-78-67, на спецлінію «102» або зверніться до найближчого відділення поліції.

Фото ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі