Місто

У місцях пляжного відпочинку в Житомирі встановили 5 майданчиків з контейнерами для сміття

16 June 2017, 12:50

У Житомирі реалізували ще один проект бюджету участі «Чистий відпочинок», який став переможцем під час загальноміського голосування в 2016 році.

Про це повідомляє сайт Житомирської мерії.

«Автор ідеї Ірина Данилова запропонувала встановити у місцях пляжного відпочинку житомирян майданчики для збору сміття з метою зберегти чистоту річки Тетерів та кар’єрів міста Житомира. Управління житлового господарства Житомирської міської ради, 15 червня, завершило облаштування п’яти майданчиків з контейнерами для збору сміття за адресами, що запропонувала автор проекту: на березі річки Тетерів (пров. Річковий та ріг провулків Нагірний та 1-ий Кривий), на березі Соколовського кар’єру (вул. Труда та вул. Чеська Крошня), поруч з Богунським кар’єром (вул. В’ячеслава Липинського). Закупівля сміттєзбиральних урн та баків проводилася через систему відкритих торгів. Вартість проектної пропозиції становила 159 000 грн», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Житомир.info, у рамках проекту «Житомир – не смітник!» на вулицях міста розмістять близько 200 кольорових баків.

Фото з сайту Житомирської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі