Влада

Команда Житомирської області стала бронзовим призером Всеукраїнської спартакіади депутатів

19 June 2017, 11:16

У Чорноморську завершилась VI Всеукраїнська спартакіада депутатів усіх рівнів. Збірна команда Житомирської області вже другий рік поспіль виборює в загальному заліку третє місце, першими цього року стала знову команда з Івано-Франківської області, а другою – Черкаська область.

Про це 19 червня повідомляє прес-служба облради.

«Олександр Гонгальський виборов золото серед чоловіків у грі в шашки, Галина Андрусенко посіла друге місце серед жінок у настільному тенісі, волейболісти здобули бронзу, а наша футбольна команда увійшла в п’ятірку лідерів змагань, зайнявши четверте місце. Це вперше за 6 років проведення Всеукраїнської спартакіади, коли футбольна команда Житомирщини піднялась вище 9 місця», - йдеться у повідомленні.

Облрада нагадує, що у Чорноморську Одеської області з 12 по 17 червня проходила VI Всеукраїнська спартакіада депутатів усіх рівнів. Наша делегація була представлена у всіх заявлених видах спорту, а очолював команду Житомирщини голова обласної ради Володимир Ширма.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року команда Житомирської області стала бронзовим призером спартакіади, яка також проходила в червні в Чорноморську. 

 

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі