Події

Неподалік Сінного ринку в Житомирі у ДТП потрапив автомобіль спецкомбінату, а на Корольова – два легковики

19 June 2017, 19:22

У Житомирі 19 червня неподалік Сінного ринку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легковиків та автомобіля УАЗ.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Пригода сталася на вулиці Миколи Сціборського (стара назва – Яна Гамарника). На місці вдалося з’ясувати, що ДТП спричинив водій автомобіля спецкомбінату комунально-побутового обслуговування, розташованого неподалік на провулку Козубського. Автомобіль УАЗ, схожий на карету швидкої допомоги, рухався по улиці Сціборського в бік Покровської, легковики стояли на узбіччі. Зі слів працівника поліції, водій «швидкої» не впорався з керуванням і допустив зіткнення. Потерпілих немає.

Інша ДТП сталася на сумнозвісному перехресті Корольова-Вітрука близько 17 години. Там зіштовхнулися два легкових автомобілі, через що на деякий час зупинилися трамваї. Станом на 18 годину поліції на місці ДТП не було. За попередніми даними, потерпілих немає.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня цього року на перехресті вулиць Вітрука і Корольова в Житомирі через ДТП за участю мопеда і легковика зупинилися трамваї.

ДТП на вул. Миколи Сціборського:

ДТП на вулиці Корольова:

 

 

 

 

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі