Події

У зоні АТО загинули ще два бійці з Житомирської області, один з яких чекав народження первістка

20 June 2017, 11:31

У селищі Першотравневе Овруцького району Житомирської області попрощалися з бійцем 55-ї бригади Іваном Михайловим.

Про це повідомляє офіційний сайт Овруцької райдержадміністрації.

«18 червня у Першотравневому з військовими почестями в останню путь проводжали Івана Михайлова, бійця 55-ї артилерійської бригади (дислокується у Запоріжжі – ред.)., який загинув під Новогородівкою. Його додому так і не діждалися мама Тетяна Олександрівна, старша сестра Катя та молодший брат Сергій. Це третій вихідець із Першотравневого, який відійшов у безсмертя», -  інформує сайт РДА.

В Овруцькому військовому комісаріаті Житомир.info розповіли, що загиблому бійцю було 25 років (народився 29 квітня 1992 року), одруженим не був.

Також сайт РДА повідомляє про іншого загиблого - колишнього учня Овруцької школи Євгена Сарнавського, який жив у Білій Церкві Київської області.  

«17 червня у Києві, а наступного дня у Білій Церкві прощалися із колишнім учнем Овруцької школи Євгеном Сарнавським - 27-річним командиром саперної роти 72-ї окремої механізованої бригади, який 8 червня був тяжко поранений під час розміновування фугасу неподалік Новоселівки», - повідомляє сайт Овруцької райдержадміністрації.

За інформацією на сторінці 72 Гвардійської ОМБР у Facebook, загиблий капітан мав позивний «Юджин».

«Вночі відлетіла у вирій душа ще одного нашого гарного друга, чудового Воїна, справжнього офіцера - командира саперної роти Євгена Сарнавського, нашого "Юджина". 14 років він займається розмінуванням, тисячі життів врятував, дуже багато допоміг цивільним поблизу Волновахи, в Гранітному, зараз в Авдіївці і довколишніх прифронтових селах... 8 червня, як вже повідомлялося, Женя отримав тяжкі вибухові поранення під час розмінування поблизу села Новоселівка. Були розтрощені ноги, пошкоджені внутрішні органи черевної порожнини, легені... Два тижні він пробув у комі. Ми всі молилися за нього, медики робили все, що лиш могли! Не втримали... Близько 22.00 вчора, не приходячи до свідомості, він перейшов у Небесний Батальон. Самотніми лишилися старенька мати і вагітна дружина. Син чи донька, народившись, вже ніколи не побачать тата...», - йдеться в дописі від 16 червня.

За інформацією 5 каналу, Євген Сарнавський виріс у сім'ї військових і успішно закінчив військове училище у Кам'янець-Подільскому, пішов на схід від початку збройного протистояння, йому було 27 років. У загиблого залишилася мати та вагітна дружина. Поховали героя на Алеї слави центрального цвинтаря Білої Церкви.

ЗМІ повідомляють, що Президент України доручив керівництву Міноборони посмертно представити Євгена Сарнавського до нагороди.

Як повідомляв Житомир.info, 10 червня у військовому містечку Висока Піч Житомирського району поховали розвідника 72 бригади Анатолія Потєхіна - футболіста, волонтера і батька двох дітей, який загинув 7 червня 2017 року на Донеччині.

Капітан Євген Сарнавський, фото з соцмережі:

Прощання з Іваном Михайловим,  фото з сайту Овруцької РДА:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі