Місто

Фотосушка, фестиваль сучасної музики та станція здорової їжі – у Житомирі готуються до Дня молоді

20 June 2017, 17:15

 У Житомирі готуються до Дня молоді, яке відбудеться 24 та 25 червня.

Проект рішення виконавчого комітету «Про забезпечення організації проведення в місті Житомирі заходів на відзначення Дня молоді» опублікований на сайті мерії 20 червня 2017 року.

«З метою патріотичного виховання молоді, пропаганди і популяризації сучасної української культури та відзначення в місті Житомирі Дня молоді, на виконання міської комплексної цільової соціальної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді на 2015- 2017 роки, затвердженої рішенням міської ради від 11.03.2015 №852, відповідно до статей 32, 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради, вирішив:

1. Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з підвідомчими установами та молодіжними громадськими організаціями, об’єднаннями (за згодою) забезпечити організацію проведення в місті Житомирі заходів  на відзначення Дня молоді 24-25 червня 2017 року відповідно до плану згідно з додатком.

2. Управлінню культури організувати та провести 24 червня 2017 року Фестиваль сучасної музики "Світло серед дерев" на вулиці Михайлівській. Визначити громадську організацію «Культурна Опозиція» співорганізатором та одержувачем бюджетних коштів на реалізацію заходів, пов’язаних з організацією фестивалю. Зобов’язати управління культури міської ради укласти угоди з громадською організацією «Культурна Опозиція» про надання коштів міського бюджету та складання звітності про їх використання.

3. Управлінню культури міської ради забезпечити надання 70 стільців для проведення заходів у рамках відзначення Дня молоді 24 червня 2017 року.

4. Управлінням міської ради: комунального господарства, культури, комунальному підприємству «Парк» Житомирської міської ради забезпечити організацію робіт з упорядкування територій: вул. Михайлівської, майдану ім. С.П.Корольова, парку культури та відпочинку та Гідропарку, вивезення сміття, електроживлення концертного майданчика, освітлення територій парку культури та відпочинку та Гідропарку в вечірній та нічний час.

5. Управлінню транспорту і зв’язку міської ради, КП «ЕМЗО «Міськсвітло» міської ради встановити дорожні знаки «В’їзд заборонено»:

- 25 червня 2017 року на час проведення турніру зі стрітболу на перехресті бульвару Нового та вул. Пушкінської, перехресті вулиць Великої Бердичівської та Малої Бердичівської, а також по вул. Мала Бердичівська біля «арки» Житомирської облдержадміністрації;

- 24-25 червня 2017 року від гуманітарної гімназії №23 до вул. Михайлівської.

6. Управлінням міської ради: комунального господарства, у справах сім’ї, молоді та спорту забезпечити перевезення спортивного рингу, огороджувальних елементів, столів та стільців.

7. Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, КП «ЕМЗО «Міськсвітло» міської ради забезпечити монтаж та демонтаж спортивного рингу на майдані ім. С.П.Корольова.

8. Управлінню культури міської ради, КП «ЕМЗО «Міськсвітло» міської ради забезпечити підключення звукопідсилювальної апаратури:

- 24 червня 2017 року до електромереж майдану ім. С.П.Корольова, вул. Михайлівська;

- 25 червня 2017 року до електромереж кінотеатру «Жовтень».

9. Житомирському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області, управлінню патрульної поліції в Житомирі ДПП України рекомендувати забезпечити охорону громадського правопорядку під час проведення заходів до Дня молоді (згідно плану заходів), а також 25 червня здійснити супровід велопараду за маршрутом: вул. Михайлівська – вул. Київська – вул. Театральна – майдан Перемоги – вул. Перемоги – майдан Соборний – вул. Велика Бердичівська – вул. Театральна – вул. Мала Бердичівська – бульвар Новий – вул. Пушкінська – бульвар Старий – вул. Велика Бердичівська – вул. Михайлівська.

10. Управлінню охорони здоров’я міської ради звернутись до управління охорони здоров'я облдержадміністрації щодо чергування карети швидкої допомоги та медичного працівника 24 червня 2017 року біля кінотеатру «Жовтень» під час проведення заходів, а також 25 червня 2017 року для здійснення супроводу велопараду від вул. Михайлівської.

11. Погодити ГО «Житомир: зроби голосніше!» проведення вуличної торгівлі з правом залучення підприємств та організацій різних форм власності (надалі учасники) 24-25 червня 2017 року на вул. Бориса Лятошинського. Продаж на території заходу алкогольних та слабоалкогольних напоїв – заборонено. Організатор вуличної торгівлі зобов’язаний забезпечити:

- наявність у учасників на торговому місці виписки з Єдиного державного реєстру;

- на торговельному місці продавця (юридичної особи) таблички із зазначенням назви, місцезнаходження і номера телефону суб’єкта підприємницької діяльності;

- на торговельному місці продавця (фізичної особи – суб’єкта підприємницької діяльності) - таблички із зазначенням його прізвища, імені та по-батькові, місця проживання;

- наявність у продавців медичних книг;

- дотримання правил торговельного обслуговування та роботи закладів ресторанного господарства відповідно до діючих нормативних документів;

- дотримання громадського порядку та безпеки громадян під час проведення заходу;

- дотримання «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку і дотримання тиші у м. Житомирі», встановлених звукових норм;

- утримання об’єктів та прилеглої до них території в належному санітарно-технічному стані та естетичному вигляді, наявність урн.

12. Управлінню по зв’язках з громадськістю міської ради інформувати населення через засоби масової інформації про підготовку та хід проведення заходів до Дня молоді.

13. Управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради провести оплату видатків на забезпечення організації проведення в місті Житомирі заходів на відзначення Дня молоді згідно з наданими рахунками в межах кошторисних бюджетних призначень.

14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», - йдеться у проекті рішення.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня 2016 року в житомирському гідропарку було людно, адже саме цього дня місцеві жителі святкували День молоді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі