Місто

ПАТ «Житомирський маслозавод» - компанія «Рудь» отримала три сертифікати на відповідність стандартам ISO

21 June 2017, 09:30
Публічне акціонерне товариство «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД» (компанія «Рудь») отримало три сертифікати на системи менеджменту за новими версіями ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю вимоги»; ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування» та діючого ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».
 
19 червня представники органу сертифікації ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ», який є акредитованим Національним агентством з акредитації України як орган з сертифікації систем менеджменту (атестат про акредитацію № 8О117), вручили Голові правління ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД» Петру Рудю сертифікати на:
  • систему управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю вимоги»,
  • систему екологічного управління на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування»,
  • систему управління безпечністю харчових продуктів на відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга».
 
 
«Сьогодні ми вручаємо керівнику ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД» три сертифікати за новою версією 2015 року. Це сертифікати систем управління якістю, безпечністю харчових продуктів  та екологічного управління. Як відомо, компанія «Рудь» вже давно познайомила  зарубіжного споживача з власною продукцією, і сертифікати допоможуть їй просуватися далі на кращі світові ринки. Можу з упевненістю сказати, що підприємство «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД» відповідає всім вимогам і стандартам та є прикладом для інших вітчизняних виробників», - зазначив представник ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» Павло Куценко.
 
Як розповіла директор з якості ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД» Лариса Жигадло, отриманню сертифікатів передував жорсткий аудит підприємства на предмет його відповідності сучасним стандартам.
 
«Для проведення аудиту ми звернулися саме в орган сертифікації ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» як до єдиного в Житомирській області акредитованого органу за трьома міжнародними стандартами. Дуже важливим для нашого підприємства є забезпечення всіх умов виробництва для випуску якісної та безпечної продукції, оскільки ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД» найбільшу увагу приділяє здоров’ю людей і безпечності харчових продуктів», - розповідає Лариса Жигадло.
 
Нагадаємо, в 2016 році компанія «РУДЬ» пройшла сертифікацію виробництва морозива за стандартом FSSC 22000, який підтверджує, що система менеджменту безпеки харчових продуктів  ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД» відповідає міжнародному рівню. 
 
 
Голова правління ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД» Петро Рудь із представником ТОВ «ТЕСТМЕТРСТАНДАРТ» 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі