Події

У Житомирі розшукують «майстра водопроводу», який ошукав жінку на понад 9 тис. грн

21 June 2017, 13:45

Поліцейські встановили особу чоловіка, який під виглядом працівника офіційної організації зайшов до квартири літньої житомирянки і викрав її гроші.

Про це пише прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«20 червня до Житомирського відділу поліції звернулася 73-річна жителька Житомира. Пенсіонерка пожалілася на крадіжку зі своєї квартири понад 9 тисяч гривень. Під час спілкування із літньою заявницею працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що за годину до виявлення крадіжки заощаджень у квартирі побував незнайомець. Чоловік назвався працівником місцевого водоканалу та прийшов ніби перевірити стан мережі», - інформують у поліції.

Поліцейські швидко зорієнтувалися, у чому справа. У ході подальшої бесіди із заявницею було врешті встановлено особу підозрюваного, якого жінка упізнала по фотокартці.

«Це 28-річний раніше судимий за шахрайства житель Пулинського району. Про чоловіка відомо, що недавно він звільнився з-під варти на Рівненщині взамін на внесення застави у розмірі 80 тисяч гривень», - розповів начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

Нині у рамках розпочатого за фактом крадіжки (ст.185 ККУ) кримінального провадження поліцейські вживають заходів щодо встановлення місцеперебування підозрюваного.

Фото надане ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня у Житомирі патрульні поліцейські витягнули з річки парубка, який відбирав мобільні в дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі