Влада

Житомирська влада пообіцяла розглянути питання про залиття ковзанки під відкритим небом у IV кварталі

22 June 2017, 09:25

Питання про залиття ковзанки під відкритим небом у Житомирській міськраді пообіцяли розглянути у IV кварталі 2017 року.

Про це йдеться у відповіді заступника Житомирського міського голови Матвія Хренова на петицію «Залити ковзанку під відкритим небом».

На сайті електронних петицій Житомирської мерії є звернення, яке було стовідсотково підтримано і набрало більше 250 голосів.

Петиція Лізавети Марківни Добриніної була опублікована на сайті Житомирської міськради 6 січня 2017 року, і ввечері 5 квітня отримала необхідну кількість голосів.

«Зважаючи на те, що надворі морозна погода, не буде проблемою залити ковзанку. Адже це європейська практика на Різдвяні свята, яка має позитивні відгуки як у дорослих, так і дітей. Де це краще зробити, допоможуть визначити голосуванням самі ж житомиряни», - йдеться у тексті петиції.

«Шановна Лізавето Марківно! Розглянувши Вашу петицію від 06.01.2017 №2017-450 щодо залиття ковзанки для мешканців міста, виконавчий комітет міської ради дякує за небайдуже ставлення до фізичного розвитку та активного відпочинку мешканців міста та повідомляє, що дане питання буде розглянуто на засіданні виконавчого комітету міської ради у IV кварталі 2017 року», - йдеться у відповіді на петицію.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2016 року мешканці житомирської 5-поверхівки залили власну ковзанку неподалік школи №33.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі