Суспільство

Свято для пацієнтів Житомирської обласної дитячої лікарні від ТМ «Андроша»: ігри, аквагрим та повітряні кульки

22 June 2017, 10:10

Вже вдруге ТМ «Андроша» влаштовує для пацієнтів Житомирської обласної дитячої лікарні справжнє свято дитинства: з мильними кульками, розвагами та мультиплікаційними героями. Тут і людина – павук, і фіксики, і звичайно - кмітливий дракончик Андроша, з яким маленькі пацієнти грають у кеглі та безстрашно долають ігрові тунелі. Допоки одні граються, інші займають чергу на аквагрим. Кілька хвилин і на обличчях малечі з’являються мальовані образи міфічних істот.

«У мене на обличчі намальований дракон, тому що він могутній і сильний», - ділиться Вікторія.

 «Мені дуже подобається свято, тому що тут весело, можна малювати різні маски. Я навіть забула про те, що хворію та про уколи», - каже Даша.

А от мама чотирирічного Іллі називає свято - пігулкою щастя та позитиву.

 «Така краплинка позитиву в життя дітей. Багато хто лежить дуже довго, тому дітям потрібна така енергетика, розвіятися, адже у палатах дуже сумно, жарко. А тут вони побігають, подихають свіжим повітрям і поспілкуються між собою», - говорить Тетяна.

Окрім розважальної програми ТМ «Андроша» привезла малечі іще й смаколики.

«Компанія «Андроша» приїхали до нас вдруге з такою гарною дитячою розважальною програмою і з солодощами. Тридцять ящиків печива та п’ятнадцять ящиків цукерок ми розвантажили у харчоблоці, щоб нікого не обділити. Кожне відділення і кожна дитинка отримає свою порцію печива та цукерок», - розповідає педагог-вихователь гематологічного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні Людмила Жуковська.

Наостанок, символ свята - дракончик Андроша, роздає усім учасникам подарунки та повітряні кульки.

«Я люблю Андрошку», - вигукує маленька Тетянка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі