Події

За добу в Житомирській області загинули двоє дітей: дівчинка втопилася в річці, а юнак зістрибнув з потяга

22 June 2017, 10:12

21 червня в Коростишівському районі Житомирської області 8-річна дівчинка втопилась у річці, послизнувшись на камені та впавши у воду, а в Ружинському районі 17-річний юнак загинув від травм, отриманих після стрибка на ходу з потяга.

Про це 22 червня повідомив відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«Близько 19.00 в селі Харитонівка Коростишівського району група дітей гралися поблизу річки, переходячи її по камінцях під мостом. Одна з дівчаток, послизнувшись, не втрималась і впала у воду. Друзі намагались її витягти, однак їх сил виявилось замало, а сильна течія віднесла дитину на глибину. Допоки дорослі прибігли на крик про допомогу, дівчинка втопилась», - описує трагедію поліція.

У Ружинському районі близько 23.00 троє учнів Козятинського профтехучилища стрибнули на ходу з вантажного потяга. Хлопці, за годину до цього сховавшись у вагоні, їхали з Вінницької області, за їх словами, «погуляти». На пункті «Білосілля», поблизу с. Першотравневого, почергово вистрибували на залізничну платформу. Останній на неї не потрапив і злетів на камінне покриття, що заросло травою та чагарником. Від отриманих травм загинув на місці. У двох інших, попередньо, діагностовано забої, закриті черепно-мозкові травми та струси головного мозку. Нині вони у лікарні, - зазначає відділ комунікації.

В обох випадках тривають перевірки обставин та причин трагедії.

Поліцейські радять батькам уважніше ставитись до організації дозвілля дітей та постійно контролювати їх розваги.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня цього року в річці Уборть в Олевському районі втопився 7-річний хлопчик, який пішов купатися з братом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі