Економіка

Лише за місяць Житомирська митниця перерахувала на ремонт доріг 43 мільйони гривень

22 June 2017, 10:35

З початку року Житомирська митниця спрямувала на ремонт доріг від перевиконання показників 93 мільйони гривень, найбільше коштів акумульовано у травні - 43 млн грн.

Про це  22 червня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської митниці.

«Всього за січень-травень 2017 року до державного бюджету Житомирською митницею ДФС перераховано 1 мільярд 52 мільйони гривень митних платежів, перевиконання запланованих показників з надходжень становить 193,8 млн грн. У травні сума надходжень митних платежів до бюджету становить 279,4 млн грн, що на 57% більше в порівнянні з аналогічним періодом попереднього року», - інформує митниця.

Прес-служба нагадує, що відповідно до внесених Законом України від 20.12.2016 змін, 50 % суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів, спрямовуються на ремонт автомобільних доріг загального користування.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2017 року завдяки перевиконання Житомирською митницею ДФС плану митних надходжень до бюджету на розвиток автомобільних доріг загального користування Житомирської області було спрямовано 20 млн грн

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі