Влада

З директора новоград-волинської школи, який сховав російськомовні стенди, зняли дисциплінарне стягнення

22 June 2017, 12:19

З директора ЗОШ №7 міста Новоград-Волинський Житомирської області Віктора Овдіюка зняли дисциплінарне стягнення, яке до нього застосували через поганий стан туалетів, медпункту та російськомовні стенди часів СРСР в освітньому закладі.

Про це 21 червня повідомив відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради на своїй сторінці у Facebook.

«Під час перевірки усунення недоліків, виявлених у ЗОШ №7 у ході об’їзду міським головою 11 травня, було відмічено, що станом на 21 червня територію школи, медпункт та санвузли приведено в належний стан, також знято російськомовні стенди часів СРСР. У зв’язку з усуненням недоліків, наказом управління освіти і науки міської ради із директора ЗОШ №7 Віктора Овдіюка знято дисциплінарне стягнення», - інформує відділ інформації.

Нагадаємо, згідно з Кодексом законів про працю України, існує два види дисциплінарного стягнення – догана і звільнення. 

У повідомленні також ідеться, що  21 червня 2017 року міський голова Новограда-Волинського Віктор Весельський та заступник начальника управління освіти і науки міської ради Аліна Табакова оглянули хід виконання будівельних робіт з реконструкції дахів будівель колегіуму та НВК «Гімназія імені Лесі Українки — школа І ступеня», а також територію, де попередньо планується будівництво льодового майданчику у ЗОШ №5, та завітав до ЗОШ №7 з метою перевірки усунення виявлених недоліків.

«Директор гімназії імені Лесі Українки Юрій Рошка запевнив, що всі ремонтні роботи буде виконано до Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела», - інформує сайт мерії.

За повідомленням, у міському колегіумі Віктор Весельський звернув увагу на затягування підрядником ремонту даху та звернувся до керівника підприємства «Компанія РОС» з офіційним листом щодо термінів здачі об’єкту.

Як повідомляв Житомир.info, меру Новограда-Волинського не сподобалися туалети та стенди російською у школах міста.
 
 
 
 
 
 
 
 
Фото з сайту Новоград-Волинської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі