Події

Поліцейські й медики розповіли подробиці подвійного ДТП на трасі в Житомирській області

22 June 2017, 18:13

Подвійна ДТП на трасі Київ-Чоп сталося в ніч на четвер, 22 червня. Близько 2-ї ночі поліцейським повідомили, що чоловіка, який вийшов на проїжджу частину, збив автопоїзд Volvo. Від зіткнення пішохода відкинуло під колеса іншої вантажівки MAN, і він загинув. За півтори години, коли на місці аварії вже працювали поліцейські, з їхньою патрульною машиною зіткнулася вантажівка DAF.

«22 червня о 2.14 автопатруль «БАРС» на службовому автомобілі Toyota Prius отримав виклик - ДТП з потерпілим, а саме наїзд на пішохода з тяжкими наслідками, який мав місце на  206-му кілометрі автодороги Київ-Чоп поблизу села Миколаївка. Під час оформлення ДТП близько 3 години транспортний засіб DAF, яким керував житель Рівненської області 1970 року народження, скоїв наїзд на службовий автомобіль. Внаслідок ДТП особи отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до Новоград-Волинської ЦРЛ», - розповіла прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

Нині троє потерпілих знаходяться під наглядом медиків.

«Два поліцейських поступили через приймальне відділення у травматологічне відділення, там ушкодження у вигляді забоїв, а в наше відділення потрапив пацієнт - водій одного з автомобілів. Стан хворого на даний час тяжкий. Політравма, черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закрита травма грудної клітини, забій легень, забій нирок. Він на даний час при свідомості», - розповів завідуючий реанімаційним відділенням Новоград-Волинської ЦРЛ Іван Кравченко.

На місці аварії – уламки розбитих автомобілів та сліди крові. У траві біля проїжджої частини відеооператор Житомир.info  знаходить пістолет. Про знахідку повідомляємо поліцію.

«Зовні схоже на пістолет. Але чи це бойовий пістолет, не можу вам сказати», - зазначає поліцейський, який у присутності понятих вилучає знахідку.

Аварія сталася на трасі між двома селами – Моколаївка і Броники Новоград-Волинського району. Що тут посеред ночі робив пішохід – невідомо. Його особу нині встановлюють.

«Далі працює слідчо-оперативна група, слідчі по ДТП з’ясовують обставини подій, встановлюють особу чоловіка, який загинув», - говорить прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

За вказаними фактами поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту). Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 22 червня  водій DAF заснув за кермом та врізався в автомобіль копів, які оформляли ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі