Події

На вулиці Небесної сотні у Житомирі рятувальники серед ночі гасили пожежу в будинку на 5 квартир

23 June 2017, 13:08

23 червня о 02:14 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на 5 господарів в м. Житомир. На місце події направлено 2 відділення рятувальників 1 Державної пожежно-рятувальної частини.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Житомирській області

«По прибуттю з’ясовано, що вогнем охоплено дах над однією з квартир, дві кімнати та кухня. Полум’я почало поширюватися на дах суміжної квартири. До приїзду вогнеборців сусіди розбудили та вивели на свіже повітря 30-річного сина власниці. Зусилля рятувальників одночасно були зосередженні на відбиття вогню від інших квартир та ліквідацію пожежі. На допомогу їм було направлено ще одне відділення бійців ДСНС частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону управління. О 02:44 пожежу вдалося локалізувати, о 04:22 – ліквідувати. Рятувальники не допустили розповсюдження полум’я на інші 2 приміщення квартири та у бік ще чотирьох суміжних помешкань. Вогнем знищено 60 кв.м покрівлі та домашнє майно. На місці надзвичайної події працювало 15 чоловік особового складу та 3 пожежні автомобілі. Причина пожежі наразі встановлюються правоохоронцями», - поінформували у ДСНС.

За словами свідків події, пожежа сталася на вулиці Небесної сотні поблизу Сінного ринку.

Як повідомляв Житомир.info, 21 червня о 06:22 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в трикімнатній квартирі 14-поверхового житлового будинку по вулиці Івана Сльоти у Житомирі.

Фото читачів

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі